Treballant per fer-ho realitat
Dimarts 28 de Gener, 2020 • Prosperitat, Nou Barris

 

Torna l’apostasia a Prosperitat

Dimarts 8 de Juliol, 2008 | 2,301 lecturas | Redacció

Cartell Apostasia Prospe BeachDesprés de l’èxit de la primera convocatòria d’apostasia col·lectiva organitzada a Prosperitat coincidint amb la Festa Major, aquest proper dissabte 12 de Juliol aquelles persones que s’hagin quedat amb ganes tenen una nova oportunitat.

Durant tot el dissabte, la Trobada Alternativa de Nou Barris muntarà una parada on informar-se i apuntar-se. També serà una nova oportunitat per a aquelles persones a les que hagin denegat la sol·licitud d’apostasia.

Un número significatiu de sol·licituds de la primera apostasia col·lectiva organitzada a Prosperitat, han estat denegades al·legant que no havien havien posat el nom de la parròquia on van ser batejades. Aquesta dada no resulta imprescindible, ja que església catòlica disposa d’aquests registres, però, tot i que segons els organitzadors no es descarten altres accions, s’ha optat en primera instància per convidar a les persones afectades a repetir el procés.

Així doncs, aquelles persones, veïnes o no de Prosperitat, interessades poden apropar-se a la Plaça Àngel Pestaña el proper dissabte 12 de juliol de 10 del matí a 10 de la nit de manera ininterrompuda. L’unic necessari per iniciar el procés és que porteu el vostre DNI i el nom de la parròquia on vau ser batejats ( la data no cal ).

Comments are closed.

Últimes noticies

Properes activitats