Treballant per fer-ho realitat
Dimarts 28 de Gener, 2020 • Prosperitat, Nou Barris

 

Prosperitat.net punt i apart

Divendres 24 de Setembre, 2010 | 3,453 lecturas | Redacció

Ja fa mesos que el projecte Prosperitat.net es va aturar. La idea de crear un espai d’informació del barri de Prosperitat a Internet des del que veïnes i veïns podien informar i informar-se no ha arrelat amb suficient força pel que fa a la primera part.

Prosperitat.net ha tingut molt bona acollida, des del seu naixement, amb un número de persones que assíduament accedien cercant notícies del barri i la gent que hi viu. Aquest número es veia incrementat considerablement durant esdeveniments importants, com les Festes Majors de Prosperitat.

Peró no hem sabut transformar tot aquest interès per la lectura en ganes d’escriure i participar en el contingut de la pàgina. Això, juntament amb el fet de que les persones que varem engegar el projecte estiguem més interessades en la part tècnica que no en la de redacció, va provocar que arribats a un punt no es continués endavant amb la publicació de noticies.

Així doncs, a dia d’avui, decidim donar per aturat el projecte amb la intenció de reflexionar al respecte i qui sap si d’estudiar la manera de tornar amb noves idees i forces renovades. Continuem deixant la porta oberta a qualsevol iniciativa o noticia a la que Prosperitat.net li pugui ser d’ajut. El formulari de contacte continuarà estant obert per a que ens feu arribar les vostres inquietuds.

Tampoc desistim en la idea de que Prosperitat.net disposi d’un espai d’informació, i és per aquest motiu que hem decidit adoptar un format de publicació assumible. Prosperitat.net obre el seu espai a Twitter des d’on publicarà càpsules d’informació: http://twitter.com/prosperitat. Tanmateix, la pàgina principal de Prosperitat.net serà renovada amb l’objectiu d’incorporar aquestes publicacions de petit format.

Per últim recordar que, a banda de les respectives pàgines d’entitats i col·lectius, podeu continuar informant-vos del que succeïx a Prosperitat, així com a la resta de barris que formen Nou Barris, des de la pàgina web noubarris.org.

Comments are closed.

Últimes noticies

Properes activitats