Treballant per fer-ho realitat
Dimarts 28 de Gener, 2020 • Prosperitat, Nou Barris

 

Informació

Prosperitat.net és una pàgina web gestionada per veïns i veïnes de Prosperitat amb la intenció de crear un punt d’informació a Internet del barri.

Prosperitat.net no pretén ser un espai tancat on veïns i veïnes únicament siguin lectors passius. Volem comptar amb la vostra participació fent-nos arribar les vostres propostes de notícies, activitats, seccions, idees, etc..

Prosperitat.net es un espai d’informació que intentarà fer-se ressò de totes les notícies i activitats que succeeixen al barri, però per aconseguir-ho volem comptar amb tu. Si ens envies una notícia o ens fas arribar la crònica d’un esdeveniment el publicarem!

Des d’un principi volem deixar clar que Prosperitat.net no vol ser un espai on es puguin donar polèmiques sense sentit, per aquest motiu, us demanarem que totes les informacions que ens feu arribar siguin contrastades. Igualment, la funció dels comentaris en cap cas serà la d’atacar, criticar de forma destructiva o crear continguts buits de sentit.

Poc a poc anirem aportant més informació sobre aquest projecte que surt a la llum quan encara es troba en fase de desenvolupament. Encara en queda molta feina i tenim moltes idees a l’espera de disposar de més temps.

Últimes noticies

Properes activitats